Μενού Κλείσιμο

Συμβουλές Για Να Διαλέξετε Παπούτσια Για Τρέξιμο Στην Αγορά

Εάν είστε ένας έμπειρος runner ξέρετε τη σημασία μιας καλής λειτουργίας γυάλισμα. Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια υπέροχη εμπειρία λειτουργίας και πιθανή ζημία.

Τρέξιμο

Το πρόβλημα δεν είναι να ενημερώνεται. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει μία σωστή γυάλισμα για το πόδι σας. Γνωρίζοντας το πόδι σας τύπου προτού χτυπήσει τα καταστήματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν θέλετε να κάνετε γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο ή μαραθώνιων.

Πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το πόδι σας;

Είναι πραγματικά πολύ απλό. Αποκτήστε ένα κομμάτι από σκούρο χαρτί και κατόπιν μουλιάστε τα πόδια σας και βήμα στο χαρτί. Κοιτάξτε προσεκτικά το αποτύπωμα. Υπάρχουν γενικά τρεις τύπους των ποδιών.

  • αν το αποτύπωμα αυτό καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των ποδιών (όχι πολύ θόλου στο σύνολο), τότε έχετε επίπεδη πόδια. Είστε μεταξύ του 60% του πληθυσμού της Αμερικής με επίπεδη πόδια.
  • αν έχετε δείχνουν μια μεγάλη αψίδα και στενή γραμμή του εξωτερικού σας πόδι, τότε έχετε υψηλές αψίδες. Είστε μεταξύ του 30% του πληθυσμού της στην Αμερική.
  • αν το αποτύπωμα έχει μια μεσαία αψίδα, τότε συγχαρητήρια. Θα είναι μεταξύ των 10 Του πληθυσμού στην Αμερική με την ιδανική πόδι.

Ανεξάρτητα από το τι τύπος ποδιού έχετε, υπάρχουν σε λειτουργία τα παπούτσια που είναι κατάλληλη για εσάς. Όσο το 56% των 30 εκατομμυρίων οδηγών στην Αμερική, έχουμε τραυματισμούς από ακατάλληλη επιλογή πέλματος. Έτσι μπορείτε να δείτε ότι έχετε να κάνετε το καθήκον σας να προστατευθείτε.

Με όλη την πίεση που παίρνει κάποιος από τηλεόραση προσθέτει ή τι είναι δημοφιλές για φθορά, έχετε πλέον πραγματικά ανάγκη να τεθεί η πτυχή της υγείας πρώτα. Πιθανότατα θα μπορέσετε να βρείτε ένα παπούτσι που είναι κατάλληλη για το πόδι σας τύπο και εξακολουθούν να έχουν στιλ.

Για να προσδιορίσετε το γυάλισμα να αγοράσουν, εδώ είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές:

  • Για την επίπεδη αδικηθεί άτομο, θα θέλετε να αγοράσετε ένα παπούτσι που είναι άκαμπτο και σταθερή.  Αυτό θα αποτρέψει τους αστραγάλους σας από την κάμψη της ενεργητικής ή παθητικής και θα σας προστατέψει.
  • Αν έχετε υψηλές αψίδες, θα θέλετε να ψάξετε για ένα πολύ εξισορροπημένη γυάλισμα.

Τοξωτά πόδια δεν απορροφούν σοκ πολύ καλά και έτσι θα θέλετε να μαξιλάρι για βοήθεια

Απορρόφηση κραδασμών για σας

Για το μεσαίο θόλου τροχού ή ιδανικό πόδι, θέλετε το συνδυασμό και των δύο και μαξιλαράκι για τα πόδια σας,

Όταν προσπαθήσετε για γυάλισμα πρέπει να ταιριάζει εφαρμοστά, αλλά όχι σφιχτά και εκεί πρέπει να είναι περίπου 1/2 ιντσών σας μεταξύ μεγαλύτερη σύγκλιση και την εμπρός σας εκτελώντας γυάλισμα.

Συμβουλή: Κατάστημα για τα παπούτσια σας αργά το απόγευμα, όταν τα πόδια σας είναι λίγο μεγαλύτερη εξάπλωση. Αν δεν είναι άνετα όταν είστε στην αποθήκη, φανταστείτε τι θα ήθελα όταν βρίσκεστε σε λειτουργία. Έτσι τον έλεγχο τους και ενώ βρίσκεστε εκεί.

Συνοπτικά, τα παπούτσια σας αγόρασε ότι ήταν ένα τέτοιο κελεπούρι μπορεί να προκαλέσει ανησυχία για το μέλλον, οπότε διαλέξτε σοφά και μπορεί να σας εμπειρία λειτουργίας είναι ομαλή και υπέροχο. Τα πόδια σας θα είναι ευγνώμων.

Αφήστε μια απάντηση