Μενού Κλείσιμο

Κλείστε Την Τηλεόραση Για Να Καταφέρετε Να Χάσετε Βάρος

TΕίναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ευκολότερη απώλεια βάρους πρόγραμμα στον κόσμο. Είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού — Το “Power” στην τηλεόρασή σας. Απενεργοποιήστε την τηλεόραση εντελώς και πάμε έξω να παίξουν. Βγείτε έξω στον καθαρό αέρα και κάνουμε κάτι ευχάριστο για τουλάχιστον μία ώρα.

Τηλεόραση και αδυνάτισμα

Αυτό το επαναστατικό και απλή απώλειας βάρους πρόγραμμα βασίζεται σε πολλές μελέτες που έχουν σχέση με την τηλεοπτική προβολή και παχυσαρκία σε άνδρες και γυναίκες. Η αμερικανική εφημερίδα της δημόσιας υγείας, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι οι άνθρωποι οι οποίοι παρακολούθησαν τρεις ή περισσότερες ώρες τηλεόραση ημερησίως είναι σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να είναι παχύσαρκα από ανθρώπους οι οποίοι παρακολούθησαν λιγότερο από μία ώρα την ημέρα.

Σχεδόν κάθε δραστηριότητα θα κάψει περισσότερες θερμίδες από τηλεόραση

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, το πρώτο πρόγραμμα, θα πρέπει να δοκιμάσετε είναι η απλή, επαναστατική, πιέστε το κουμπί του προγράμματος. Πιέστε το κουμπί λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε και αυτόματα θα ξεκινήσει η καύση περισσότερων θερμίδων. Γιατί; Επειδή σχεδόν κάθε άλλη δραστηριότητα εγκαύματα περισσότερες θερμίδες από ό,τι βλέπετε τηλεόραση. Ειδικά η απώλεια βάρους οδηγεί φυσικά θα καθορίζεται από δραστηριότητες που κάνετε αντί να παρακολουθείτε τηλεόραση. Αυτός είναι ο λόγος που προτείνουμε θα έξω για μια ώρα. Φυσικά, σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε με το γιατρό σας εάν χρειάζεστε να slough off πολλά “καναπέ πατάτας” λίρες.

Παρακολουθείτε τηλεόραση καίγεται μόνο λίγες περισσότερες θερμίδες από τον ύπνο. Σχεδόν κάθε άλλη δραστηριότητα εγκαύματα περισσότερες θερμίδες. Όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, διαβάζοντας ένα βιβλίο, κάνει τα πιάτα–όλα καίνε περισσότερες θερμίδες από ό,τι βλέπετε τηλεόραση. Με τον εθνικό μέσο όρο τέσσερις ώρες την ημέρα, η επιπλέον θερμίδες μόλις απενεργοποιώντας την τηλεόραση θα προσθέσει γρήγορα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό το απλό πρόγραμμα που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο απώλειας βάρους του προγράμματος.

Δεδομένου ότι η μέση αμερικανική ρολόγια τέσσερις ώρες τηλεόραση ημερησίως, αφιερώνοντας μία από τις ώρες έξω θα είναι  εύκολη. Και μία από τις ευκολότερες, απλούστερη τρόπους να κάψει περισσότερες θερμίδες είναι να βγείτε έξω και να παίξουν. Κάντε μια βόλτα με τα πόδια. Παίξτε με τα παιδιά σας. Χάνω ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Kick μια μπάλα ποδοσφαίρου. Φωτογραφίστε ραβδους με κολλητούς σας. Απολαύστε τη ζωή. Θα έχετε τόσο διασκεδαστικό που δεν χρειάζεται καν να παρατηρήσετε ότι είστε καύση θερμίδων.

Λίγο καθαρό αέρα. Να απολαύσετε τον ήλιο. Απολαύστε το σεληνόφως

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι όλοι πρέπει να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους αφού ο ήλιος και να κοιτάτε ένα κομμάτι ξύλο. Αλλά, αν ο καιρός είναι πολύ κρύος ή υγρή, απλά παίξτε σε εσωτερικούς χώρους. Χορεύουν, έχουν μια οικογένεια μαξιλάρι αγώνα, ticklefest, ή απλώς πράξη ανόητο.

Επιπλέον χρόνο και χωρίς ειδικές δίαιτες, χάπια, ή βιβλία για να αγοράσετε

Σε αντίθεση με άλλους απώλειας βάρους προγραμμάτων δεν θα πρέπει να αλλάξετε το δικό σας πρόγραμμα για συμπίεση σε μια προπόνηση. Ακόμη και με την ώρα πέρασε έξω από το παιχνίδι, πιθανότατα έχουν επιπλέον χρόνο για να ακολουθήσουν άλλα συμφέροντα, όπως το παιχνίδι με τα παιδιά σας, μιλώντας με τον/την σύζυγό σας, ή συνάντηση με τους γείτονες. Αντίθετα, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ευχάριστη πρόκληση πλήρωσης σε όλο αυτό το έξτρα χρόνο με ουσιαστικές δραστηριότητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν ειδικές δίαιτες για να ακολουθήσουν, αν θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να φάτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Δεν υπάρχει λόγω εκτριβής επί “low carb” έναντι “χαμηλά λιπαρά” δίαιτες. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι δίαιτα είναι η καλύτερη για τον τύπο του αίματος, την προσωπικότητά σας, σας ή το zodiac sign. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ειδική δίαιτα λίστες, ή ειδικές συνταγές. Αυτά είναι περιττά, εκτός, φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε ένα ειδικό καθεστώς.

Υπάρχουν βιβλία για να αγοράσουν. Υπάρχουν χάπια να καταπιούμε, κανένα υγρό γεύματα για ποτό, δεν είναι αστείο το μπαρ να καταναλώνουν, βίντεο για να αγοράσουν και κανένα ειδικό εξοπλισμό για να το αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχετε περισσότερο χρόνο και χρήμα από όταν ξεκινήσατε, εάν δώσετε το καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση σχέδια. Ποια άλλη απώλεια βάρους πρόγραμμα μπορούν να προσφέρουν;

Δεν θα πρέπει να συζητήσουμε την παρούσα απόφαση με το γιατρό σας.* δεν υπάρχουν ιατρικές κινδύνους αναφορικά με αυτό το βασικό σχέδιο. Ακόμα και τα μικρά παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν. Μπορεί, πράγματι, να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα σχέδια να ακολουθήσετε για μικρά παιδιά, γιατί είναι μια βασική, μόνιμο, αλλαγή ζωής.

Εσείς και η οικογένειά σας δεν θα πρέπει να υποστούν την γκρίνια που συνοδεύει πλέον αυστηρή δίαιτα θεραπευτικές αγωγές. Το μόνο ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα έχει πολύ χρόνο για διασκέδαση και περιπέτεια.

Το πρόγραμμα ενισχύει την άλλη απώλεια βάρους ή πρόγραμμα ειδικής

Το καλύτερο από όλα, το πρόγραμμα αυτό θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε άλλη δίαιτα ή πρόγραμμα άσκησης για να καταστεί πιο αποτελεσματική. Εάν επιλέξετε να ασκήσει, εύκολα θα έχουν το χρόνο να το κάνει. Δεν θα πρέπει να θέσει σε κίνδυνο τον ύπνο το χρονοδιάγραμμα, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ή οικογένεια να εκπληρώσει την άσκηση ρουτίνας.

Διατροφή σας δεν θα υπονομεύεται από τις φαύλεσ άχρηστα τρόφιμα διαφημίσεων. Δεν υπάρχει πιο λαχταριστή μπιφτέκια, candy bar ή απολαυστικά επιδόρπια εκλιπαρώ να καταναλώνουν. Ποια δίαιτα θα μπορούσε να επιβιώσει ενάντια σε μια πληθώρα (40.000 ετησίως κατά μέσο όρο) από τις κακόβουλες διαφημίσεις;

Τέλος, το πρόγραμμα συντήρησης που είναι τόσο απλή όσο και η απώλεια βάρους του προγράμματος. Απλά αφήστε το κουμπί τροφοδοσίας στη θέση OFF μόνιμα, πηγαίνετε έξω και να παίξετε και να απολαύσετε την υπόλοιπη ζωή σας.

Αφήστε μια απάντηση