Μενού Κλείσιμο

5 Μεγάλα Μυστικά Για Γυναίκες Που Γυμνάζονται

Γιατί ο τίτλος αυτού του άρθρου αναφέρει τις νοικοκυρές και τους αθλητές; Φροντίστε τον εαυτό σας για την απάντηση: Επειδή τα πρωτόκολλα εκπαίδευσης και για τους δύο είναι ακριβώς τα ίδια!

“Πως είναι αυτό δυνατόν?” εσύ ρωτάς. “Είναι ο συντάκτης αυτού του άρθρου για τα συμπληρώματα για αδυνάτισμα;” “Πώς μπορεί ένας αθλητής και μια νοικοκυρά να τρένο με τον ίδιο τρόπο;”

Εδώ είναι η απάντησή σας: Επειδή κάθε ένας από αυτούς εργάζεται με επιμέλεια προς τους αντίστοιχους στόχους τους, χρησιμοποιώντας τις ίδιες δοκιμασμένες τεχνικές που έχετε δοκιμάσει. Οι στόχοι ενός αθλητή μπορεί να είναι διαφορετικοί από αυτούς μιας νοικοκυράς, αλλά η επιστήμη πίσω από το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι ακριβώς η ίδια.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μιας προηγμένης συμβουλής άσκησης μόνο για άνδρες. Οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να χτίσετε δύναμη, αντοχή και αντοχή. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα αθλήματα και άλλες δραστηριότητες γυμναστικής.

Μπορεί να έχετε συναντήσει πολλές παρανοήσεις σχετικά με προηγμένες συμβουλές άσκησης μόνο για άνδρες. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι ότι αποτελούν απλώς ένα τέχνασμα που προορίζεται να προσελκύσει περισσότερους πελάτες ή να ενισχύσει την εικόνα της μάρκας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εάν ο στόχος σας ήταν να πατάτε το πάγκο το βαρύτερο βάρος στην ιστορία θα σας βοηθούσε να πάρετε μαθήματα μπαλέτου; Εάν ο στόχος σας ήταν να έχετε ένα κομψό, ήπιο σώμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε bodyfat, θα πάρετε πολλά από τις κατηγορίες Power Lifting με μια ομάδα 350 lb αθλητών.

Γυναίκα γυμναστική

Το θέμα είναι ότι πρέπει να εκπαιδεύσετε για ό, τι θέλετε από το πρόγραμμα άσκησής σας! Μην επιλέγετε ασκήσεις από ένα περιοδικό μόνο και μόνο επειδή εργάζονταν για τον συγγραφέα ενός συγκεκριμένου άρθρου. Μην κάνετε τις “κλασικές” ασκήσεις στο γυμναστήριο μόνο και μόνο επειδή όλοι τους κάνουν.

Καθορίστε ποιος είναι ο στόχος σας, αποφασίστε ποιες ασκήσεις και ποια προγράμματα κατάρτισης θα σας οδηγήσουν στο στόχο σας και στη συνέχεια απλώς ακολουθήστε το πρόγραμμά σας. Αυτό είναι πολύ βασικές πληροφορίες, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσοι άνθρωποι ακολουθούν απλά το πλήθος, το οποίο δεν θα σας φέρει ακριβώς πουθενά.

ΦΟΡΜΑ

Αφού έχετε ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα, πρέπει να το κάνετε σωστά! Εάν το πρόγραμμά σας απαιτεί οκτώ 30 δευτερόλεπτα σπριντ σε 5 λεπτά, μαντέψτε τι πρέπει να κάνετε;

Εάν το πρόγραμμά σας καλεί για φωτογραφίες τέλεια ελεύθερη βαρύ καταλήψεις, πρέσες πάγκου, ή lunges, πώς θα πρέπει να κάνετε τα ελεύθερα βάρκα σας καταλήψεις, πρέσες πάγκων, και lunges;

Πρέπει να πάρετε το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα από μια αξιόπιστη, αξιόπιστη πηγή, έναν τέτοιο προσωπικό εκπαιδευτή ή έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μόλις διαπιστώσετε ότι η πηγή σας έχει τα προσόντα για να σας πει πόσα δρομολόγια ανέμου πρέπει να κάνετε ή τον κατάλληλο τρόπο για να κάνετε επιδρομές, τότε πρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Πάρα πολλοί άνθρωποι “αποσπούν την προσοχή” κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους και απλώς καταλήγουν να περάσουν από τις κινήσεις. Κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης ή δραστηριότητας, η φόρμα σας πρέπει να είναι τέλεια, η συγκέντρωσή σας πρέπει να είναι έντονη και η προσπάθειά σας πρέπει να είναι μέγιστη.

Διασφαλίστε την υγεία σας καθώς και τους στόχους σας γυμναστικής, κάνοντας τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Θα επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, με ελάχιστο κίνδυνο ή χάσιμο χρόνου.

SET

Πόσα σύνολα κάθε άσκησης πρέπει να κάνετε; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αγαπημένο σας περιοδικό γυμναστικής σας έχει δώσει οδηγίες σε κάποια στιγμή να κάνετε 3 σετ 12-15 επαναλήψεων. Αυτό είναι καλή συμβουλή σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Ποιος ήρθε με αυτόν τον αριθμό, ούτως ή άλλως; Ο σωστός αριθμός συνόλων που πρέπει να εκτελεστούν σε κάθε δραστηριότητα εξαρτάται από την ίδια τη δραστηριότητα, από τους στόχους της εκπαίδευσης και από το πού βρίσκεστε στο εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα. 3 σύνολα μπορεί να είναι τέλεια στην αρχή, αλλά αργότερα κάτω από το δρόμο, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο ή λιγότερο από αυτό.

Μην κάνετε τον «παραδοσιακό» αριθμό των σετ ή τον παραδοσιακό αριθμό ασκήσεων. Σκεφτείτε έξω από το κουτί! Αυτό θα κρατήσει το μυαλό σας και το σώμα σας από να βαρεθεί ή υπερβολικά τόνισε από οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.

ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Εδώ είναι ένα newsflash: Χρειάζεστε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα, ανεξάρτητα από τους στόχους σας γυμναστήριο. Δεν έχει σημασία αν είστε αθλητής bodybuilder ή γυαλί – το σώμα σας χρειάζεται πρωτεΐνες αρκετές φορές την ημέρα, κάθε μέρα της ζωής σας.

Μην νομίζετε ότι μόνο και μόνο επειδή δεν προσπαθείτε να βάλετε στη μυϊκή μάζα που δεν χρειάζεται να καταναλώνετε πρωτεΐνες. Το σώμα σας χρησιμοποιεί τα αμινοξέα στην πρωτεΐνη για την αποκατάσταση βλαβών που συμβαίνουν φυσιολογικά στο σώμα σας καθημερινά, ακόμα κι αν δεν ασκείστε. Εάν συμμετέχετε σε ένα έντονο πρόγραμμα άσκησης, τότε η ανάγκη σας για πρωτεΐνη ενισχύεται από ένα μεγάλο ποσοστό.

Χρειάζεστε το πιο πρόσφατο συμπλήρωμα πρωτεΐνης; Ίσως, ίσως όχι. Εξαρτάται από το τρέχον πρόγραμμα εκπαίδευσης και τη διατροφική πρόσληψη. Αποφασίστε εάν λαμβάνετε τουλάχιστον το 20% των θερμίδων σας από πρωτεΐνες καθημερινά και έως και 40% για ορισμένους ανταγωνιστικούς αθλητές. Αν όχι, τότε μπορεί να χρειαστεί να πάρετε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης, ή τουλάχιστον να αυξήσετε την ποσότητα της άπαχου πρωτεΐνης στην καθημερινή διατροφή σας.

ΚΑΡΔΙΟΒΑΣΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Η καρδιαγγειακή εκπαίδευση είναι μόνο καλή για την καύση των θερμίδων, σωστά; Λανθασμένος! Το Cardio καίει πολλές θερμίδες, αλλά ας καταρρίψουμε τη λέξη “καρδιαγγειακή”.

Καρδιο: Έχει να κάνει με τον καρδιακό μυ – την καρδιά σας. Αγγειακές: Έχει να κάνει με το κυκλοφορικό σας σύστημα – τις φλέβες και τις αρτηρίες σας.

Όταν συναρμολογούνται στον όρο “καρδιαγγειακά”, μπορείτε να καθορίσετε τον κύριο λόγο για τη λήψη καρδιο; Για να βελτιώσετε τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος!

Ναι, βελτιώνοντας τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος σας καίει πολλές θερμίδες. Ναι, η καρδιαγγειακή εκπαίδευση είναι μέρος κάθε καλού προγράμματος υγείας και φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, αν δεν το κάνετε σωστά, δεν θα πάρετε πολλά από αυτό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι για τον προσδιορισμό της έντασης των καρδιαγγειακών σας προπονήσεων και περιλαμβάνουν τη Ζώνη Στόχου Καρδιάς και τη Δοκιμασία Συζήτησης.

Όποια και αν είναι η μέθοδος που επιλέγετε, πρέπει πάντα να ασκείτε μια αληθινή μέτρια έως έντονη προσπάθεια και πρέπει επίσης να ασκείτε διαφορετικές δραστηριότητες και διαφορετικά χρονικά διαστήματα για να κάνετε καρδιο. Εάν κάνετε πάντα το διάδρομο στα 3,5 μίλι / ώρα για ακριβώς 30 λεπτά, το σώμα σας θα προσαρμοστεί γρήγορα σε αυτό και η πρόοδος σας θα σταματήσει.

Αλλάξτε τη δραστηριότητα στην οποία ασχολείστε, αλλάξτε την ένταση και αλλάξτε τον χρόνο που ξοδεύετε. Κρατήστε το σώμα σας μαντέψει, και θα σας ανταμείψει κυριολεκτικά “ρίχνοντας το λίπος σας στη φωτιά” για να τροφοδοτήσετε την προπόνηση!

Αφήστε μια απάντηση