Μενού Κλείσιμο

10 Σημεία Που Πρέπει Να Προσέξετε Ιδιαίτερα Στο Γυμναστήριο

Τα συμπληρώματα και η άσκηση είναι τα αδιάσπαστα δίδυμα που βλέπουν και ακούν παντού, αναφέρονται απώλεια βάρους και απώλεια λίπους.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε τεχνικές και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε το χρόνο που ξοδεύετε την άσκηση.

Σύμφωνα με μια έρευνα 3.000 επαγγελματιών πιστοποιημένων από το Αμερικανικό Συμβούλιο για την Άσκηση, υπάρχουν δέκα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι καθώς εργάζονται στο γυμναστήριο ή στο σπίτι.

 1. Δεν τεντώνονται αρκετά. Πριν αρχίσουμε μια προπόνηση, είναι πολύ σημαντικό να τεντώσουμε. Σύμφωνα με την έρευνα, μπορείτε να βοηθήσετε να αποφύγετε τραυματισμό κάνοντας τέντωμα πριν και για άλλη μια φορά αμέσως μετά από μια προπόνηση.
 2. Εργασία με υπερβολικό βάρος. Ανυψώνοντας περισσότερο βάρος από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε σχεδόν εγγυάται κάποιον τραυματισμό. Οι τραυματισμοί προκαλούν καθυστερήσεις, οι οποίες δημιουργούν καθυστερήσεις και μπορούν να διαταράξουν εντελώς τη δημιουργία μιας νέας συνήθειας προπόνησης. Πηγαίνετε εύκολα στον εαυτό σας για να ξεκινήσετε με. Αυξήστε το βάρος με αργό ρυθμό.
 3. Παραμέληση για προθέρμανση πριν από μια προπόνηση. Ακριβώς όπως παλιά, σκουριασμένα μέρη σε μια μηχανή, οι μύες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί χάνουν την ευκαμψία τους και την ελαστικότητά τους. Πάρτε χρόνο για να επιτρέψετε στους μύες σας να προσαρμοστούν στην προπόνηση με την προθέρμανση. Ξεκινήστε αργά και διευκολύνετε τη μέγιστη ένταση της προπόνησης σας.
 4. Ξεχάστε να κρυώσει μετά από μια προπόνηση. 98, 99, 100 …. Εντάξει, δεν είστε ακόμα τελείως ακόμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναφέρετε την καρδιά σας στο φυσιολογικό. Τεντώστε τους μύες σας ενθαρρύνοντας και πάλι το αίμα να ρέει μέσα από τις περιοχές που μόλις εργαστήκατε. Με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα μετά την προπόνηση σας και θα σας προετοιμάσει καλύτερα για την επόμενη προπόνηση σας.
 5. Εργαστείτε πολύ έντονα. Μια αργή και σταθερή προσέγγιση είναι καλύτερη από την αγωνιστική από την πύλη. Η άσκησή σας θα είναι πιο αποτελεσματική και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο θεμέλιο πάνω στο οποίο μπορούν να προστεθούν περισσότερο βάρος και / ή περισσότερες επαναλήψεις.
 6. Μην πίνετε αρκετό νερό. Το νερό είναι το όχημα που χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μεταφέρει τα απόβλητα από το σώμα και να σας κρατήσει δροσερό. Αν δεν ενυδατώσετε σωστά, θα υποφέρετε περισσότερο και θα αισθανθείτε χειρότερα. Μην αφήσετε τη δίψα να σας καθοδηγήσει. Πίνετε νερό πολύ πριν από τη δίψα.
 7. Προσανατολίζετε πάρα πολύ σε ένα κλιμακοστάσιο. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι επιβλαβές για την πλάτη και τους καρπούς σας. Προσπαθήστε να μειώσετε την ένταση της σύσκεψης στο σημείο όπου μπορείτε να διατηρήσετε καλή στάση και να στηρίξετε μόνο τα χέρια σας στις ράγες. Μόλις κατακτήσει αυτή την ταχύτητα, μπορείτε να αυξήσετε από εκείνη τη στιγμή.
 8. Μην ασκείτε με αρκετή ένταση. Υποθέτοντας ότι έχετε ενυδατωθεί σωστά, η άσκησή σας θα πρέπει να είναι αρκετά έντονη ώστε να σας κάνει να αναπνέετε ελαφρά. Ελέγξτε το καρδιακό παλμό σας για να δείτε ότι το παίρνετε στη ζώνη στόχο. Εάν δεν γνωρίζετε τη δική σας, πρώτα υπολογίστε το μέγιστο καρδιακό ρυθμό σας αφαιρώντας την ηλικία σας από 220. Η ζώνη στόχου σας πρέπει να είναι εξήντα έως ενενήντα τοις εκατό αυτού του αριθμού.
 9. Jerking ενώ ανυψώνεις βάρη. Τα ζυγίζει είναι ένα σημάδι ότι χρησιμοποιείτε πάρα πολύ βάρος ή πάρα πολλά επαναλήψεις. Μια άσκηση πρέπει να γίνει σωστά για να είναι επωφελής. Τα βάρη είναι η προσπάθεια του σώματός σας να χρησιμοποιήσει την πλάτη σας (ή κάποια άλλη ισχυρότερη ομάδα μυών) για να αντισταθμίσει την έλλειψη δύναμης αλλού.
 10. Τρώτε ενεργειακές ράβδους και πίνετε γλυκά αθλητικά ποτά. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ χρήσιμα για ακραίους αθλητές που εργάζονται πάνω από δύο ώρες τη φορά. Εάν είστε σαν τον μέσο ασκούμενο και καταναλώνετε αυτά τα αντικείμενα, δημιουργείτε μόνο περισσότερη δουλειά για τον εαυτό σας κάτω από το δρόμο.

Οι άνδρες συχνά φοβούνται την άσκηση γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρήσουν το κίνητρο και να αποφύγουν τον τραυματισμό. Ωστόσο, αυτό το άρθρο παρέχει συμβουλές που θα βοηθήσουν τους άνδρες που θέλουν να ξεκινήσουν την άσκηση αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.

Οι αρχάριοι θα πρέπει να ξεκινήσουν περπατώντας πρώτα γύρω από το τετράγωνο και μετά προχωρώντας στο τρέξιμο, το ποδήλατο ή το κολύμπι.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές προπόνησης μόνο για άνδρες.

 • Μην προσπαθείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εστιάστε σε έναν στόχο και ολοκληρώστε τον πριν προχωρήσετε στον επόμενο.
 • Για να αποφύγετε τον τραυματισμό, κάντε ζέσταμα πριν από την προπόνηση κάνοντας ένα ελαφρύ τζόκινγκ ή παρακάμπτοντας το μπλοκ στη γειτονιά σας για 5-10 λεπτά, στη συνέχεια κάνοντας ένα γρήγορο ντους και χρησιμοποιώντας μια συσκευασία πάγου ενώ δροσίζεστε.
 • Διατηρήστε τις περιόδους ανάπαυσης σύντομες και ποικίλες, ώστε να αποφύγετε την υπερβολική προπόνηση και την κούραση.

Αφήστε μια απάντηση